My dreams

När man redan föds med att allt går fel............

Tog en pause.

Kategori: Allmänt

Ibland behöver man stanna upp och ta djupa andetag. Oavsett om livet känns perfekt eller jobbigt. Att ge hjärnan den pausen att bara få vara å sortera allt.

Mycket har hänt sen sist så hjärnan har fått mycket att arbeta med. Men jag har lärt mig att bara vara någon dag här å där. 


 Flytten är klar och mycket har blivit lättare. Jag saknar gräsmattan utanför, tystnaden och lugnet men boendet är varmt, helt och fungerar för barnen.


 Jag har fått tag i ett sommarjobb och känslan att inte längre ha det yttersta ansvaret är magiskt. Mitt högsta ansvar är att se till att mina banor inte står stilla och det kan jag tillgodose i ett bra tempo.


 Att vara utbränd har ett pris, ett pris jag betalar för att jag gick all in för ett företag som sen inte ville veta av mig och dumpade mig.
Den lojaliteten och engagemanget kommer jag aldrig igen att ge ett företag. 


 Wolfii gör små framsteg. Varje dag blir bättre  å bättre. Har haft besök hemma och varit å hälsat på hos andra. Träffat hundar. Bara att gå på asfalt var en upplevelse. Men vi har all tid i världen.


 Att leva livet innebär att alltid vara på väg. Utbränd eller inte. Med nya mål tar jag dagen en dag i taget och sakta kommer jag fram.

Jag tänker inte leva livet som om varje dag var den sista eller varje dag är den första. 

Varje dag är en ny dag i mitt liv och den har ett förflutet, en framtid och ett nuet. 
Varje ny dag skall fylla min ryggsäck och den skall jag bära med mig till framtiden.